Tisdag:)

Hej
Idag var vi på Akka på förmiddagen och gjorde typ ett test för ryttare, lite balans och styrka. Sen till Åhlens och åt och sen skola som vanligt men slutade ju fyra idag och det gillas inte!! var as sur och jätte trött hela eftermiddagen och framförallt när dagen slutas med två timmars matte:O Sen efter skolan åkte jag till stallet som vanligt men Jennie red idag för det var en som skulle kolla på Maritza alltså som medryttarhäst:P men hon hade blivit rädd för Maritza efter typ fem minuter sa Jennie för Maritza hade väl dragit upp huvudet och så hade hon inte kunnat stanna så då var det kanske inte så passande:P Men vi får se om vi hittar någon snart.

Juste idag köpte jag ett halsband och ett armband på stan också:P skulle köpa mjukisbyxor också men då hade de slutat att ha dem på rea och då kändes det onödigt eftersom de kostade 50 kr igår och tvåhundra idag:O

Hörs kaske senare, är inte på bra humör idag, har varit sur några dagar nu men kom ihåg att jag inte menar det personligen så ta inte illa upp!!:)

Puss.


Kommentarer
Postat av: Louise

Man får vara på dåligt humör ;)



Hoppas att ni hittar någon medryttare snart!



Puss kram ;D

2010-01-13 @ 10:51:45
URL: http://tsclouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0