facebook test

Har gjort lite facebook test och det som var lite roliga så jag kopierar svaren så ni får se:)

Jessica completed the quiz "Vilken reklam är du?" with the result Du är Ica!!!.
Yey! Du är Ica reklamen! Alla tycker om dig o vill veta så fort du gjort nått nytt, men egentligen håller du på med lite affärer med italiensk maffia på insidan ...o låter alla tro att du bara är glad o clean. Du är rätt känd bland din krets o ser lätt till att din krets är STOOR. Du är glad o gillar uppmärksamhet, men ditt problem är att du är en aning korkad o långsam. Ett exempel på det är när du ställer upp alla rabbaterade varor på ett flera mil långt bord o går o visar allt istället för att bara ta ett gigantiskt o säga: Ja, se själva! För det mesta skyndar folk för att få se dig, men du är en aning repetiv... Fortsätt så... =D.

Jessica completed the quiz "Vilken tjej är du ?" with the result den där söta flickan.
Du är den där söta flickan, Du står nästan alltid i centrum.Dina klasskamrater vill vara som dig, klä sig som dig. Du har många lojala vänner som står dig... nära. Du har alltid varit vacker kommer alltid att vara. Du vill inte sticka ut, inte färga ditt hår inte överdriva din makeup. Du vill känna dig naturlig och vacker. Du har de där léendet som får killarna att bli förälskade i dig. du är inte en sport maniac men du kanske spelar fotboll eller liknande. Du ändrar inte på dig, utom du har varit o kommer alltid att vara den där söta flickan. .

Jessica gjorde Vilken blondin är du? din quiz och resultatet är Trendsättaren

Du får folk att drägla efter dig. Folk vill vara dig, se dig, vara tillsammans med dig. allmänheten vill vara just som du, och dem gör som du och är som du! Grattis! Du prov...ocerar folk, väcker åsikter och uppskattas. Det krävs mer än äkta BlondiePower för att lyckas med det! Du gör karriär!

Det blev några stycken:) visst stämmer dem?:)haha.



"alkoholen löser inga problem, men man kan få nya som är jävligt intressanta."

haha så klockren:P

nu ska jag platta håret:)

puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0